Kosmetiske behandlinger


 

Kosmetisk tandregulering

De nyeste systemer indenfor tandregulering gør det muligt at rette de forreste tænder på kort tid med gennemsigtige skinner eller tandfarvet apparatur.

De tynde gennemsigtige skinner skal bæres ca. 22 timer i døgnet og har deres begrænsninger mht, hvor meget de kan rette.

Det faste apparatur er det de fleste kender som togskinner. Heldigvis er det slut med metal og synlige bøjler. Brackets er gennemsigtige og buen er coated hvid. Apparaturet sidder på tænderne gennem hele forløbet og kan rette de fleste tilfælde med stor forudsigelighed.

Behandlingen starter med en konsultation, hvor vi snakker om dine ønsker. Inden behandlingsstart er der mulighed for at få fremstillet modeller af slutresultatet.

Behandlingen tager typisk 4-8mdr, og prisen ligger typisk omkring 18.000 -25.000kr.

Vi er certificerede litewire behandlere.

Litewire.dk

fbV3RrQO.jpeg
fkIbHJlo.jpeg
IMG_4572.jpeg
 

Plastfyldninger

Almindeligt slid og tænderskæren kan få fortænder til at fremstå korte og takkede. Vi har stor erfaring med at genopbygge tænderne med plast, så de igen får deres oprindelige udseende. Samtidig forebygges yderligere slid. Behandlingen er simpel og smertefri og gøres typisk på én behandlingsseance.Blegning

Misfarvede tænder skyldes ofte udefra kommende farvestoffer fra fx te, kaffe, rødvin og rygning. Det er muligt at fjerne disse misfarvninger ved skånsom blegning af tænderne, så de igen fremstår hvide.

Behandlingen er meget enkel. På klinikken tages der to aftryk, hvorfra der fremstilles individuelle blegeskinner. Efter instruktion på klinikken bleges hjemme 30 min dagligt i 10 dage.

Blegning på denne måde skader ikke tænderne.

Blegeskinner gemmes og kan bruges ved senere blegninger.


Pris 3500 kr